ارتباط با ما پیوندها پرسش‌های متداول صفحه اصلی

رسول اکرم صلى الله علیه و آله : هرکس به خدا و روز قیامت ایمان دارد، باید سخن خیر بگوید یا سکوت نماید ... امام على علیه السلام : هیچ کس چیزى را در دل پنهان نداشت، جز این که در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشکار شد ... امام باقر علیه السلام : براستى که این زبان کلید همه خوبیها و بدیهاست پس سزاوار است که مؤمن بر زبان خود مهر زند، همان گونه که بر (کیسه) طلا و نقره خود مُهر مى زند ... امام سجاد علیه السلام : حق زبان، دور داشتن آن از زشت گویى، عادت دادنش به خیر و خوبى، ترک گفتار بى فایده و نیکى به مردم و خوشگویى درباره آنان است ...

]

عضویت در سایت

کلمه رمز خود را فراموش کرده‌ام

دیدار صمیمانه با خانواده معظم شهید رضا سلیمان زاده

هشتمین همایش تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران" (گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر) برگزار گردید.

گزارش تصویری "هشتمین همایش تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران"

آقای مسعود حسن‌آبادی فرزند معزز آزاده و دانشجوی روشندل دانشگاه تهران در اولین دوره مسابقات سراسری حفظ و قرائت قرآن کریم مقام اول حفظ پنج جزء قرآن کریم را کسب نمود.

هشتمین همایش تجلیل از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران برگزار می شود

نشست صمیمی رئیس محترم دانشگاه و رئیس ستاد امور شاهد و ایثارگر دانشگاه به همراه هیاًت رئیسه با کارکنان جانباز دانشگاه برگزار گردید

دانشجویان جهت دریافت دعوت نامه به دفاتر امور شاهد و ایثارگر پردیس / دانشکده محل تحصیل خود مراجعه نمایند.

آقای یوسف زینال زاده عضو محترم هیأت علمی گروه ارتباط تصویری و عکاسی دانشکده هنرهای تجسمی پردیس هنرهای زیبا به عنوان مدیر دفتر امور شاهد و ایثارگر پردیس هنرهای زیبا منصوب شد.

جلسه شورای کارشناسان دفاتر امور شاهد و ایثارگر پردیس/ دانشکده های تابعه دانشگاه تهران برگزار گردید.

تقدیر از زحمات جناب آقای دکتر شاهین حیدری

shahed@ut.ac.ir