ارتباط با ما پیوندها پرسش‌های متداول صفحه اصلی

پیامبر اکرم حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند: هر کس به بازار رود و هدیه‏‌ای برای خانواده‏‌اش بخرد و ببرد، [پاداش او ] مانند کسی است که برای نیازمندان صدقه می‏‌برد.

اداره کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران

امام محمد باقر علیه‏‌السلام فرمودند:
یک وقت هست که بنده در زمان حیات پدر و مادر خود نسبت به آنان نیکوکار است، امّا وقتى می‌میرند، نه بدهى آنان را می‌‏پردازد و نه برایشان طلب آمرزش می‌کند، در این صورت خداوند او را عاق و نافرمان قلمداد می‌کند.(فیَکتُبُهُ اللّه‏ُ عاقّا)
و یک وقت هم هست که گاهی بنده در زمان حیات پدر و مادرِ خود، ناخلف و نافرمان است و به آنان نیکى نمی‌کند، امّا وقتى(والدین) از دنیا رفتند بدهى‌‏هاى آنها را می‌پردازد و براى ایشان آمرزش می‌طلبد. لذا خداوند عز و جل او را نیکوکار می‌نویسد.

سید جلال زرگر
عضو هیأت علمی دانشکده زیست شناسی پردیس علوم دانشگاه تهران
مرتبه علمی: دانشیار
مدارج تحصیلی:
1) ... [ ادامه ]

کتاب تفسیر سوره محمد صلی الله علیه و آله

سیره پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله

کتاب تفسیر سوره حجرات

آقای دکتر سید جلال زرگر جانباز 70 درصد و عضو هیأت علمی دانشکده زیست شناسی پردیس علوم به عنوان مشاوررئیس دانشگاه و مدیر کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران منصوب شد.

طی حکمی ازسوی سرپرست دانشگاه تهران، آقای دکتر سید جلال زرگر عضو هیأت علمی دانشکده زیست شناسی پردیس علوم به عنوان مشاور رئیس دانشگاه و مدیر کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران منصوب شد.
درمتن این حکم آمده است:
نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان مشاور اینجانب و مدیرکل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران منصوب می شوید.امید است با استعانت از درگاه الهی، با سعی و اهتمام خود و با بهره مندی از تجارب همکاران محترم دانشگاهی، درارت... [ ادامه ]

ثبت‌نام و ارائه درخواست دانشجویان و طلاب برای بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

دانشجویان و طلاب می‌توانند برای ثبت‌نام و ارائه درخواست خود از تاریخ ۲۷ فروردین به وب‌سایت بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به نشانی tibf.net مراجعه کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس،همایون امیرزاده، مشاور علمی، فرهنگی و مدیریتی معاون فرهنگی از آغاز ثبت نام دانشجویان و طلاب برای دریافت بن کار... [ ادامه ]

برگزاری سومین نمایشگاه تجسمی کوچه‌های بنی‌هاشم

برگزاری سومین نمایشگاه تجسمی کوچه‌های بنی‌هاشم با محوریت سیر و سبک زندگی فاطمی در دانشگاه تهران
سومین نمایشگاه تجسمی کوچه‌های بنی‌هاشم با محوریت سیر و سبک زندگی فاطمی در دانشگاه تهران از 23 فروردین تا 5 اردیبهشت برگزار می‌شود.
به گفته زهرا هدایتی دانشجوی ارشد مدیریت کارآفرینی و دبیرنمایشگاه این نم... [ ادامه ]

برگزاری هشتمین همایش ارزیابی کیفیت در نظام های دانشگاهی دانشگاه تهران و فرهنگستان علوم

دانشگاه تهران و فرهنگستان علوم، هشتمین همایش ارزیابی کیفیت در نظام های دانشگاهی را برگزار می کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، هشمین همایش ارزیابی کیفیت در نظامهای دانشگاهی روزهای 17 و 18 اردیبهشت ماه سال جاری با همکاری فرهنگستان علوم و دانشگاه تهران در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.
بر اساس اعلام مع... [ ادامه ]

کرسی‌های یونسکو در دانشگاه تهران

کرسی‌های یونسکو که در چارچوب شبکه دانشگاه‌های همزاد قرار می‌گیرند، ارگان‌هایی ملی یا منطقه‌ای هستند که پیرامون یک موضوع خاص علمی فعالیت می‌کنند. یک کرسی یونسکو می‌تواند به عنوان واحد جدید آموزشی یا پژوهشی در یک دانشگاه یا نهاد تحقیقاتی در حوزه آموزش عالی برای دوره‌ای سه ‌ساله تشکیل شود. این واحد بای... [ ادامه ]

چهارشنبه    03 اردیبهشت 1393